Proefavonden Supervisie voor Iedereen

Home / Nieuws / Proefavonden Supervisie voor Iedereen
Proefavonden Supervisie voor Iedereen

Op dit moment draaien alle 4 de opleidingen op volle toeren. Maar we kijken ook alweer vooruit naar het nieuwe schooljaar. Er zijn al een aantal geïnteresseerden voor de tweede jaargang Supervisie voor Iedereen. Een aantal van hen hebben de proefavond van 3 maart bezocht. Maar voor wie toen verhinderd was, en voor eventueel nieuwe geïnteresseerden, organiseren we heel graag nog twee proefavonden. 

Tijdens deze avonden kun je kennismaken met de docenten en met collega studenten . Vaak is er ook een student van het huidige leerjaar aanwezig om vanuit diens eigen ervaring te kunnen vertellen hoe het er in de opleiding ongeveer aan toe gaat.
Verder proef je de sfeer op locatie, je kunt een kijkje nemen in de boeken, je krijgt een voorproefje van hoe wij met elkaar leren en er is gelegenheid tot het stellen van vragen.

En natuurlijk zorgen wij voor een lekkere maaltijd.

De proefavonden zijn gepland op dinsdag 21 april en dinsdag 9 juni. De inloop is vanaf 17:30 uur. Het programma start om 18:00 uur. En we ronden uiterlijk om 21:00 uur af. Locatie is Albregt Engelmanstraat 3, 3025 BA ROTTERDAM

Wil je er graag bij zijn? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar info@begeleidenvooriedereen.nl of je telefonisch aan te melden bij Albert Meijerink, tel. 06 – 222 08 198.

We kijken uit naar je komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *